GORNA.INFO - Инфо за Горна Оряховица
Информационен сайт за община Горна Оряховица
ФИРМИ Новини Областни новини Снимки Обяви Карта Препратки Чат Форум Времето Поща За контакти
    За пълноправен достъп - регистрирайте се!
Навигация

ГТП
"Пътнически превози" АД - В.Търново извършва годишни технически прегледи на ВСИЧКИ видове МПС (ЛЕКИ, ТОВАРНИ автомобили, АВТОБУСИ и ремаркета)! Нови, преференциални цени!
Записване в удобен за клиента ден и час на телефон: 0889 910 177

Партньори
http://pprevozi.com


Покажи / Скрий
 
Покажи / Скрий
 • НЕслучайна Фирма

 •  ·  ЕТ "Фриго - Даниел Дончев"
  ЕТ "Фриго - Даниел Дончев"   Фризери, хладилници, перални, сушилни - реновирани, в идеално състояние, 1 година гаранция и следгаранционен сервиз!
   
     Вижте всички фирми в Справочника


   
    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 15/10/2014 9:03:41 (31 Прочетено:)  39-годишен мъж от Горна  Оряховица ще пренощува 7 денонощия в полицейският арест, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.Това наказание му е наложил Районен съд - Горна Оряховица, във връзка със  съставен му акт по Указа за борба с дребтното хулиганство.  В четвъртък в 23,45 ч. в управлението е получен сигнал от 33-годишна жена от същия град.Тя съобщила, че на междуетажна площадка в блока, в който живее е възникнал скандал между нея и 39-годишният мъж с инициали Р. Р., който е прераснал в сбиване. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че Р. Р. е ударил с ръце в областта на лицето и тялото тъжителката и отправял обидни изрази спрямо нея.Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

  Източник: ТопНовини


    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 15/10/2014 8:58:17 (55 Прочетено:)  На 30 октомври 2014 г. изтича последният срок за плащане на втората вноска на данъка върху превозните средства, напомнят от дирекция „Местни данъци и такси” при Община Горна Оряховица.Краят на октомври е последен срок за плащане на втората вноска и за данъка върху недвижимите имоти и такса битови отпадъци за настоящата година, информират още от кметската администрация в железничарския град.

  Източник: ТопНовини


    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 11/10/2014 18:55:41 (71 Прочетено:)

   Най-много преференции за 4 МИР – Велико Търново за ПП ГЕРБ получава инж. Клавдия Ганчева от Горна Оряховица. Това каза за Радио „Фокус” – Велико Търново Десислава Йонкова, председател на Районно избирателна комисия. За нея преференциално са гласували 3 155 души. За водачът на листата Цветан Цветанов преференция са дали 2 814 души. Той получава и гласовете без преференция – 16 446. За поставения под номер четири – Мирослав Петков преференциално са гласували 2 080 човека. За Деян Хаджийски – 1 307, а за Евгени Стоев – 1 107.

  Източник: LovechMedia


    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 5/10/2014 19:04:26 (294 Прочетено:)


  Две години условно постанови Районен съд - Горна Оряховица за 59-годишния Иван Янков от железничарския град. Мъжът бе изправен пред Темида по обвинение в блудствени действия с дете. Гнусното деяние било извършено на 2 юни т.г.

  Жертвата му било 11-годишно момиче, което страда от форма на психично заболяване. То си играело с други деца в района на локомотивното депо на гара Горна Оряховица. Наблизо Янков, който е епилептик и пенсионер по болест, събирал стари кашони. Приближил се към детето и го подмамил да дойде с него до изоставен наблизо фургон. Обещал да му даде 50 стотинки да си купи нещо. Там се нахвърлил върху момичето, започнал да го разсъблича и опипва по тялото, за да задоволи нагона си.

  Детето успяло да се отскубне от него и да избяга навън. Разказало за станалото на приятелчетата си, но го досрамяло да каже на родителите си. Те разбрали за станалото от другите деца. Майката веднага подала сигнал в полицията и Янков бил издирен и задържан. При разпита направил пълни самопризнания. Направената му съдебно-психиатрична експертиза показала, че е вменяем и може да носи отговорност за постъпката си.

  Янков поискал съкратено производство. Тъй като до момента не е бил осъждан, съставът преценил, че не е необходимо да лежи ефективно наказанието си. Присъдата е с тригодишен изпитателен срок, през който Янков се задължава редовно да се среща с пробационен служител. Освен това той ще трябва да плати 500 лева неимуществени вреди на родителите на жертвата му.

  Източник: вестник "24 часа"


    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 2/10/2014 18:54:11 (483 Прочетено:)  54-годишен мъж от Горна Оряховица е обвинен в извършването на телефонна измама, съобщават от Областната дирекция на полицията във Велико Търново.На 11 юли тази година непознат мъж се обадил на мобилния телефон на 83-годишна жена от еленското село Марафелци и обяснил, че синът й ще сключва имотна сделка и трябва да заплати вноска в размер на 4000 лв.След проведени действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителя – 54-годишният М. Б., известен на полицията и осъждан. Вчера той е привлечен в качеството на обвиняем. Възстановил е на потърпевшата сумата от 3 000 лв. Работата по случая продължава.

  Източник: TopNovini.bg • На този ден ...

 • Няма отбелязани събития...

 • Православен календар