GORNA.INFO - Инфо за Горна Оряховица
Информационен сайт за община Горна Оряховица
ФИРМИ Новини Областни новини Снимки Обяви Карта Препратки Форум Времето Поща За контакти
    За пълноправен достъп - регистрирайте се!
Навигация

Покажи / Скрий
 
Покажи / Скрий
 • НЕслучайна Фирма

 •  ·  АВТОЕКСПРЕС
  АВТОЕКСПРЕС   Внос и търговия с авточасти. Автосервиз. Автомивка. Пътна помощ. Пункт за ГТП. Мотортестер на BOSCH последно поколение за диагностика, откриване и отстраняване на грешки в компютъра. Стенд преден и заден мост. Баланс на гуми.
   
     Вижте всички фирми в Справочника

  Актуално : : БСП-Горна Оряховица с реакция срещу изсичането на брези в града
    Публикувал: GiDev Дата на публикуване: 12/6/2017 13:09:38 (33 Прочетено:)

  БСП-Горна Оряховица с реакция срещу изсичането на брези в града  Общинските съветници от БСП-Горна Оряховица излязоха със становище по наболелия обществен проблем в града, свързан с премахването на брезите на "зеления остров" на ул. "Вичо Грънчаров" в участъка между ул. "Васил Априлов” и ул. "Хан Крум”. Десетки хора се обърнаха към тях и към народния представител Явор Божанков с молба да реагират на премахването старите широколистни дървета.

  „Струва ли си да заменяме здрави живи дървета за фиданки, заради едното усвояване на средства?“, питат реторично съветниците. И призовават общинският кмет преди да отрязват живи дървета, първо да попитат гражданите дали са съгласни с това.

  Съветниците настояват да стане публично известно колко нови дървета и от кои дървесни видове ще бъдат засадени в „зеления остров“, обект на интервецията.
  Съветниците от БСП се обявяват против практиката зад гърба на обществото да се вземат решения за благоустрояването на града. Те заявяват, че е недопустима подобна намеса в градската среда, без да са информирани предварително гражданите.

  Източник: Дарик Велико Търново

   

   

  Свързани връзки