Официално откриване на предизборната кампания

Снощи, в скай бар Амбарица, дадохме начало на предизборната кампания на коалиция „Демократична България – обединение“. Подробен репортаж на RegNews.net за събитието може да прочетете в тук.
Аз мога да споделя личното си впечатление – беше вдъхновяващо! И заради гостуването на харизматичния професор Евгени Дайнов, и заради впечатляващото изказване на нашия кандидат за кмет – адвокат Людмила Илиева, и заради всички тези събрани интелигентни хора,  мотивирани от една кауза – да променят сегашния модел на управление.
И понеже това е моят блог, искам тук и аз да споделя защо влизам в надпреварата за място в Общински съвет: Защото смятам, че отвоюването на всяко едно населено място, като го изчистим от сегашната управляваща клика, е малка, но значима стъпка към отвоюването на цялата държава. Трябва да се борим за влизането на всеки един честен човек, неоплетен в корупционни схеми и зависимости, в управлението на града, общината, а впоследствие и на държавата. Защото това пропуква стройната система, която статуквото си е изградило – на „обръчи от фирми“, на „ти си го избра“, на „няма кой да ме накаже“.
Пожелавам успех на адвокат Людмила Илиева и на останалите кандидати за общински съветници – да докажем, че Горна Оряховица може повече!