Откриване на предизборния щаб на „Демократична България“

Днес, в присъсвието на съпредседателите на „Демократична България – обединение“ Христо Иванов и генерал Атанас Атанасов открихме предизборния щаб на коалицията. Те заявиха твърдата си подкрепа за кандидата за кмет адвокат Людмила Илиева и за всички нас, кандидатите за общински съветници.
„На всички избори ни обещават промяна, но досега такава няма, вместо това имаме подмяна на очакванията на хората. Ние искаме качествена промяна и тя трябва да тръгне от всички вас. Това са избори за вас, за вашата общност, но в същото време са и част от национална кауза. Вие сте малките капчици, които ще направят голямата вълна, която пък ще доведе промяната в Парламента. Благодаря, че сте екип. Каузата ни обединява и трябва да сме единни. Имате прекрасен лидер. За мен е чест да подкрепя Людмила и всички вас.“ – каза лидерът на „Да, България!” Христо Иванов.
„Малко хора знаят, че аз съм бил машинист и десет месеца съм живял в Горна Оряховица. За мен този край е скъп и аз много се радвам, че имаме представители на железничарската професия в листата. Горна Оряховица беше най-големият жп възел на Балканите и вие трябва да запазите това предимство.“ –  каза лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.
За мен лично беше новина, че 13 години преди мен е завършил Висшето военно транспортно училище и то в същата специалност, като мен. Поговорихме за общи колеги в БДЖ.
„Ние тръгваме на избори не само да участваме, а за да ги спечелим. Нашият екип включва смели, независими и почтени хора, които са отговорни пред своите семейства, пред своята общност, пред нашия град и пред нашата община“,  каза кандидатът за кмет Людмила Илиева, която представи всички нас, включени в листата.

На добър час, надяваме се следващото ни посещение да бъде, за да ви поздравим с победата, пожелаха лидерите на коалицията.

Офисът на „Демократична България” в Горна Оряховица е зад спирката до комплекс „Амбарица”. Той вече е отворен за всички симпатизанти, както и за всички горнооряховчани, които имат идеи, проблеми и искания към кандидатите на „Демократична България”.